Pakowanie jedzenia na wynos

Wszystko o Twoim biznesie. Strategie, zyski, finanse, zakładanie i rozwój firmy.
shada

Pakowanie jedzenia na wynos

Post autor: shada »

Pytanie do osób które przerzucily się z menuboksów styropianowych na tacki zgrzewane - jak oceniacie tą zmianę? Czy jest dużo więcej "zachodu"? Jak z organizacją pracy? Czy dużo wzrosło zużycie prądu? Jak z trzymaniem temperatury przez te tacki? Jak z trwałością podczas transportu? W czym przewozicie tak zapakowane dania? Jak to się kształtuje kosztowo?

dddd

Re: Pakowanie jedzenia na wynos

Post autor: dddd »

My dopiero zaczęliśmy i szukamy najlepszych tacek do wielkości potrawy. Co do trzymania temperatury jeszcze nie wiem - na pewno można składać kilka jedno na drugie i nic się nie dzieje. Mam wrażenie że nawet usiąść można i folia nie puści. Zgrzewa błyskawicznie! Tylko przy szybkiej zmianie kolejnego pojemnika można sobie parzyć paluszki od gorącej potrawy
https://gastrowiedza.pl/produkty-dla-ga ... nomicznych

Porządna folia aluminiowa rownież daje rade jako ochrona przed stygnięciem produktów. Jak mozesz poczytać sobie na tej stronie.

ODPOWIEDZ